sadsad x
asdasd

VİEVİ İLE OCAK AYI TARİFLERİ

NARLI ISPANAKLI KIŞ SALATASI

MALZEMELER

  • 1 demet ıspanak
  • 1 adet nar
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • Vievi gold edition zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Tuz

HAZIRLANIŞI

Saplarını ayıkladığınız ıspanakları iri yapraklar olacak şekilde parçalayın. Ayrı bir yerde zeytinyağı, nar ekşisi ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız sosu nar taneleri ve iri dövülmüş cevizlerde süslediğiniz salatanızla harmanlayın. Afiyet olsun.

BALKABAĞI SİNKONTA

MALZEMELER

  • 500 gr bal kabağı
  • 1 iri kuru soğan
  • Yarım su bardağı vievi intense erken hasat zeytinyağı
  • yarım limonun suyu
  • yarım çay bardağı su
  • tuz
  • karabiber
  • pul biber

HAZIRLANIŞI

Balkabaklarını iri ve eşit boyutlarda doğrayın. Soğanları piyazlık doğrayın ve fırın tepsisine yayın. Balkabaklarını soğanların üstüne dizin. Ayrı bir yerde hazırladığınız zeytinyağı,limon suyu, tuz, karabiber, pulbiber ve su karşımını balkabaklarının üstünde gezdirin. Önceden 180 derecede ısıttığınız fırında 45-50 dakika pişirin. Sarımsaklı yoğurtla servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

ZEYTİNYAĞLI KEK

MALZEMELER

  • 3 iri yumurta
  • 150gr şeker
  • 112gr Vievi natürel sızma zeytinyağı
  • 120gr badem sütü
  • Yarım çay kaşığı vanilya özütü
  • 188 gr un
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Yarım çay kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI

Yumurtayı ve şekeri mikser yardımıyla hızlı ayarda çırpın. Bu sırada yavaşça zeytinyağını ve sütü de ekleyin. Mikserin hızını azaltıp vanilya özütünü de ilave edin. Bir kasede unu, kabartma tozunu ve tuzu karıştırıp, sıvı karışıma ilave edip çırpmaya devam edin. Elde ettiğiniz kek karışımını önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-33 dakika pişirin. Servis etmeden önce fırça yardımıyla zeytinyağını kekin üzerine yayın. Afiyet olsun.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.